Άρθρα | Efthia.gr η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Γνωρίζουμε - Τολμάμε - Γράφουμε....www.efthia.gr | ενημέρωση, ενημέρωση-φθιωτιδα, portal-φθιώτιδας, ενημερωτικό-portal, ενημερωτικό-portal-φθιώτιδας, ειδήσεις-φθιώτιδα, online-φθιώτιδα, φθιώτιδα-online,ευθεία-λόγια, enhmerwsh, enhmerwsh-fthiotida, eidhseis-fthiotida, enhmerwtiko-portal, portal-fthiotida, nea-fthiotidas - www.efthia.gr
Τίτλοι Ειδήσεων

Brexit όπως λέμε «όχι»;

bre exitΤελικά οι δημοσκόποι κάνουν λάθη και στη Βρετανία. Το 52-48 υπέρ του Bremain που έδωσαν τα exitpolls, έγινε τελικά 48-52% υπέρ του Brexit.

Διαβάστε περισσότερα: Brexit όπως λέμε «όχι»;

Ο νέος Θεσμός του Συνταγματικού Δικαστηρίου και η Ξάνθη

athens3- Ο υδροκεφαλισμός της Αθήνας και η μαραζωμένη Επαρχία -

Του Γεωργίου Εμ. Δημητράκη*

Διαβάστε περισσότερα: Ο νέος Θεσμός του Συνταγματικού Δικαστηρίου και η Ξάνθη

Παραιτηθείτε! Είναι μεταδοτικό!

paraiththiteΈρχονται στο μυαλό μου εικόνες και συμπεράσματα από τη συγκέντρωση των «παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα σε συνδυασμό με το πώς το παρουσίασαν τα διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα: Παραιτηθείτε! Είναι μεταδοτικό!

Ακίνητη περιουσία του Δήμου Λαμίας: «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει…»

plateia elefΤου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΕΛΛΟΥ

Πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η ακίνητη περιουσία των δήμων, του κάθε δήμου, είναι αρκετά μεγάλη. Κι αυτή έχει να κάνει με κτήρια, οικόπεδα και αγροτικές εκτάσεις, καλλιεργήσιμες ή βοσκοτόπους. Το αυτονόητο είναι να υπάρχει λεπτομερής καταγραφή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση. Η μη - ή η λειψή - αποτύπωση και καταγραφή των στοιχείων της ακίνητης περιουσίας έχει πολλές παρενέργειες, κινδύνους και απώλειες οικονομικών πόρων.

Διαβάστε περισσότερα: Ακίνητη περιουσία του Δήμου Λαμίας: «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει…»

Όχι στη βεβήλωση της Αγιά Σοφιάς

MariasStrasvΤου Νότη Μαριά*

Καθώς οι Ευρωπαίοι έχουν μόλις αρχίσει να ανακαλύπτουν τί εστί καθεστώς Ερντογάν, η κυβέρνηση της Τουρκίας συνεχίζει ακάθεκτα την πορεία της προς τον ολοκληρωτισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Όχι στη βεβήλωση της Αγιά Σοφιάς

Papatheodorou

Τελευταία νέα...

120x90

internet-solution

Copyright efthia.gr 2012-16 | All Rights reserved | Email : info@efthia.gr