Άρθρα | Efthia.gr η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Γνωρίζουμε - Τολμάμε - Γράφουμε....www.efthia.gr | ενημέρωση, ενημέρωση-φθιωτιδα, portal-φθιώτιδας, ενημερωτικό-portal, ενημερωτικό-portal-φθιώτιδας, ειδήσεις-φθιώτιδα, online-φθιώτιδα, φθιώτιδα-online,ευθεία-λόγια, enhmerwsh, enhmerwsh-fthiotida, eidhseis-fthiotida, enhmerwtiko-portal, portal-fthiotida, nea-fthiotidas - www.efthia.gr
Τίτλοι Ειδήσεων

«είΣτΕ και φαίνεΣτΕ!»

LazopoulosΤου Λάκη Λαζόπουλου*

Θέλω να ξεκινήσω από τη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα: «είΣτΕ και φαίνεΣτΕ!»

Η Ελλάδα να πει όχι στη CETA εδώ και τώρα

MariasStrasvΤου Νότη Μαριά*

Στις 14 Οκτωβρίου το κοινοβούλιο της Βαλλονίας (του γαλλόφωνου κρατιδίου του Βελγίου), καταψήφισε την Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά, την λεγόμενη CETA. Ως γνωστόν, η Συμφωνία αυτή, εφόσον επικυρωθεί, θα αποτελέσει τον «Δούρειο Ίππο» για την υιοθέτηση των TTIP και TiSA, για τις επιπτώσεις των οποίων έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα την ελληνική κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα: Η Ελλάδα να πει όχι στη CETA εδώ και τώρα

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον των Προστατευόμενων Περιοχών

parnassos limnhΤου Στέφανου Σταμέλλου*

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον των Προστατευόμενων Περιοχών και των Φορέων Διαχείρισης, καθώς ακόμη δεν έχει καθοριστεί το σύστημα διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα: Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον των Προστατευόμενων Περιοχών

Η Θράκη στο μεταίχμιο…

metaixmio Lavretzos1Με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στη Θράκη, δημοσιεύεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο “Η Θράκη στο μεταίχμιο”, στο οποίο διατυπώνονται προβλέψεις για τις προσεχείς κινήσεις της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: Η Θράκη στο μεταίχμιο…

Η Θράκη εις το έλεος των εθνοκτόνων

Pomakoi- Oι Πομάκοι και οι ανόητοι -

Του Γ. Εμ. Δημητράκη*

Τους Πομάκους τους γνωρίζομε όλοι. Οι ανόητοι κυβερνούν το Κράτος των Αθηνών, και αυτό το γνωρίζομε. Αλλά πρώτα ας μείνομε εις τους Πομάκους μας.

Διαβάστε περισσότερα: Η Θράκη εις το έλεος των εθνοκτόνων

Papatheodorou

Τελευταία νέα...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

internet-solution

Copyright efthia.gr 2012-16 | All Rights reserved | Email : info@efthia.gr