Άρθρα | Efthia.gr η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Γνωρίζουμε - Τολμάμε - Γράφουμε....www.efthia.gr | ενημέρωση, ενημέρωση-φθιωτιδα, portal-φθιώτιδας, ενημερωτικό-portal, ενημερωτικό-portal-φθιώτιδας, ειδήσεις-φθιώτιδα, online-φθιώτιδα, φθιώτιδα-online,ευθεία-λόγια, enhmerwsh, enhmerwsh-fthiotida, eidhseis-fthiotida, enhmerwtiko-portal, portal-fthiotida, nea-fthiotidas - www.efthia.gr
Τίτλοι Ειδήσεων

banner stefanis


Στον αέρα η παραχώρηση του Ελληνικού με υπογραφή Κομισιόν

ellinikoΤου Νότη Μαριά*

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η παραχώρηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού από το ΤΑΙΠΕΔ στην Lamda Development μετά την Απάντηση που εξέδωσε στις 16 Αυγούστου εξ’ ονόματος της Κομισιόν ο Ευρωπαίος Επίτροπος κ. Vella στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσα στην Ευρωβουλή στις 28 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: Στον αέρα η παραχώρηση του Ελληνικού με υπογραφή Κομισιόν

«Έχω ένα όνειρο…»

mikrasiatiki katastrofiΟι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου είναι ημερομηνίες με πολλά και σημαντικά γεγονότα, ανάμεσα στα οποία και οι θηριωδίες των Τούρκων στη Σμύρνη το 1922 με την κατακρεούργηση του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, αλλά και τον «συνωστισμό» που περιέγραφε μια κυρία που εκλεγόταν στο ελληνικό κοινοβούλιο και «δε θυμάμαι» το όνομά της.

Διαβάστε περισσότερα: «Έχω ένα όνειρο…»

9 παραβάσεις σε 6 μέρες και 3 νησιά

servitorosΣυνεχίζονται οι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στα Ελληνικά νησιά και ειδικότερα από 16 έως 21 Αυγούστου δόθηκαν στη δημοσιότητ αοι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις δημοφιλείς προορισμούς όπως είναι η Μύκονος, η Ρόδος και η Κως.

Διαβάστε περισσότερα: 9 παραβάσεις σε 6 μέρες και 3 νησιά

Το Προσφυγικό και η υποκρισία των Ευρωπαίων σε αριθμούς

Marias strasvΤου Νότη Μαριά*

Όπως έχω επισημάνει επανειλημμένα, τα στοιχεία για την πορεία των μετεγκαταστάσεων και των επαναπροωθήσεων προσφύγων και παρανόμων μεταναστών από την χώρα μας δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και πρόσφατη Έκθεση της Κομισιόν με συνημμένο Πίνακα μετεγκαταστάσεων, Έκθεση την οποία παρουσιάσαμε στην Ειδική Έκδοση του περιοδικού Επίκαιρα του Αυγούστου 2016 (σελ 54-57).

Διαβάστε περισσότερα: Το Προσφυγικό και η υποκρισία των Ευρωπαίων σε αριθμούς

Συρρικνωμένο Δημόσιο: Ασθενές Κοινωνικό Κράτος

ekpaidΤου Θεόδωρου Τσούχλου*

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δημόσιος Τομέας δέχεται εκ νέου επίθεση. Σ’ αυτήν πρωταγωνιστούν οι εκπρόσωποι του κόμματος που με την άφρονα διακυβέρνησή του (1981-1989,1993-2004,2009-2011) οδήγησε την πατρίδα στη σημερινή τραγική κατάσταση και το λαό μας σε ένα καθεστώς απομείωσης των εθνικών-πολιτικών-κοινωνικών-οικονομικών-πολιτισμικών δικαιωμάτων του.

Διαβάστε περισσότερα: Συρρικνωμένο Δημόσιο: Ασθενές Κοινωνικό Κράτος

Papatheodorou

Τελευταία νέα...

120x90

internet-solution

Copyright efthia.gr 2012-16 | All Rights reserved | Email : info@efthia.gr