Night Fun Lamia Run και ο αγώνας συνεχίζεται… - www.efthia.gr
Τίτλοι Ειδήσεων

Αθλητισμός

Night Fun Lamia Run και ο αγώνας συνεχίζεται…

lamiaNightRunΑπίστευτη εξέλιξη είχαμε χθες στις ετοιμασίες του 1ου Νυχτερινού Αγώνα 10.000 μέτρων, «Lamia Night Run». Με εξώδικο e-mail όπως μας ενημέρωσε η οργανωτική επιτροπή, γνωστή εταιρία με έδρα την Αθήνα ζήτησε να αλλάξει το όνομα των αγώνων γιατί είναι λέει το ίδιο με κατοχυρωμένο εμπορικό της σήμα! Φυσικά και προκαλεί τεράστιες απορίες πως μια μεγάλη εταιρία ασχολείται και έρχεται σε κόντρα με μια ολόκληρη πόλη για ένα όνομα που σαφώς δεν είναι το ίδιο αλλά προσομοιάζει. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι αδύνατον να έχουν το πρόθεμα “Lamia” στο εμπορικό τους σήμα, έχουν όμως το “Night Run” και σύμφωνα με τους δικηγόρους τους «συνιστά προσβολή δικαιωμάτων εμπορικού σήματος»!

Επειδή πιστεύουμε ότι το θέμα έχει αφορμή μόνο τη διαφήμιση εταιρίας και δικηγορικού γραφείου, από τη στιγμή που δεν επιδόθηκε καν το εξώδικο με το νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο δεν κοινοποιούμε τα ονόματα αυτών που δημιουργούν προβλήματα σε μια διοργάνωση που έχει καθαρά αθλητικά και πολιτιστικά κίνητρα.

Καταγράφουμε όμως τις ανησυχίες της επιτροπής όπως αποτυπώθηκαν στο χθεσινό τους δελτίο τύπου:

«…ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ λοιπόν ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ  ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΡΕΧ. ΕΤΟΥΣ ΚΑΙΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

Night Fun Lamia Run

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΟΠΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ, ΟΣΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ - όπως παραπάνω αναφέρουμε -ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ Night Run ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ S.O.S. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ.  Η ΑΠΛΟΪΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ "ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΩΝΕΣ "Night Run", ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ».

Σημειώνουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαίου για το μεγάλο επίσημο αγώνα των 10 χιλιομέτρων, ενώ για τα 3 χιλιόμετρα οι αθλητές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις παραμονές του αγώνα.

Τελευταία νέα...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

internet-solution

Copyright efthia.gr 2012-16 | All Rights reserved | Email : info@efthia.gr