Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ | Efthia.gr η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Γνωρίζουμε - Τολμάμε - Γράφουμε....www.efthia.gr | ενημέρωση, ενημέρωση-φθιωτιδα, portal-φθιώτιδας, ενημερωτικό-portal, ενημερωτικό-portal-φθιώτιδας, ειδήσεις-φθιώτιδα, online-φθιώτιδα, φθιώτιδα-online,ευθεία-λόγια, enhmerwsh, enhmerwsh-fthiotida, eidhseis-fthiotida, enhmerwtiko-portal, portal-fthiotida, nea-fthiotidas - www.efthia.gr
Τίτλοι Ειδήσεων

Νέο ΔΣ στις Νηρηίδες

niriid2Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2016 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις Νηρηίδες Φθίας.

Διαβάστε περισσότερα: Νέο ΔΣ στις Νηρηίδες

Αύριο εκλέγεται νέο Δ.Σ. στις Νηρηίδες Φθίας

niriides20Αύριο Πέμπτη 21 του μήνα, στις 20.00, στα γραφεία της ΠΑΛΕΦΙΛ, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις Νηρηίδες Φθίας.

Διαβάστε περισσότερα: Αύριο εκλέγεται νέο Δ.Σ. στις Νηρηίδες Φθίας

Παραιτήθηκε η πρόεδρος των Νηρηίδων Φθίας

trevlaΣε εκλογές για την συμπλήρωση ή την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου οδηγείται άμεσα η ομάδα των Νηρηίδων Φθίας.

Διαβάστε περισσότερα: Παραιτήθηκε η πρόεδρος των Νηρηίδων Φθίας

Στις 11 Σεπτεμβρίου η σέντρα της Γ’ ΕΘνικής

mpalaMΓια πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία της Φθιώτιδας θα διεξαχθεί εθνικό - ερασιτεχνικό πρωτάθλημα χωρίς εκπρόσωπο μας σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα: Στις 11 Σεπτεμβρίου η σέντρα της Γ’ ΕΘνικής

Νέα προσπάθεια για Γενική Συνέλευση στις Νηρηίδες Φθίας

niriides23Μετά την αποτυχία πραγματοποίησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών των Νηρηίδων Φθίας, που συγκάλεσε η πρόεδρος Αλεξάνδρα Τρεβλά, την περασμένη Πέμπτη 7 Ιούλη, στο ξενοδοχείο Φθία, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσει τη νέα περίοδο ο Σύλλογος, υπήρξαν εξελίξεις από μέλη της υπάρχουσας Διοίκησης, με στόχο να βρεθεί μία λύση και η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα προσπάθεια για Γενική Συνέλευση στις Νηρηίδες Φθίας

Υποκατηγορίες

VENTO CAFE 1

Τελευταία νέα...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

alegre

internet-solution

Copyright efthia.gr 2012-16 | All Rights reserved | Email : info@efthia.gr