Κοινωνικά

Πένθος στη Φθιώτιδα για τον θάνατο του Τάσου Χρονά

Απρόσμενα μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας έφυγε από τη ζωή ο σ. Χρονάς Τάσος, στέλεχος της Κ.Ο. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Ο σ. Τάσος υπήρξε ένα από τα σημαντικά στελέχη της Οργάνωσής μας που για χρόνια, από την ημέρα που ήρθε στη Φθιώτιδα το 1998 ως γιατρός ακτινολόγος του Νοσοκομείου Λαμίας διέθεσε όλες του τις δυνάμεις στην υπηρέτηση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού της περιοχής.

Υπήρξε από το 1992 και μέχρι το 2017 μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και του Γραφείου Περιοχής, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της Κ.Ο Φθιώτιδας ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, μετά την περίοδο της κρίσης. Στήριξε με την κομματικότητα που τον διέκρινε πολύπλευρα την ανάπτυξη και ισχυροποίηση της Κομματικής Οργάνωσης, υπηρετώντας με αυταπάρνηση απ’ όποιο μετερίζι του ζητήθηκε την υπόθεση του Κόμματος.

Για χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς και Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας, υπερασπίστηκε τα δίκια των εργατικών λαϊκών στρωμάτων με σταθερότητα και συνέπεια, για αυτό και κατέκτησε την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμη και  πολιτικών του αντιπάλων.

Για πολλά χρόνια υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του ΚΚΕ, αναγνωριζόταν ως Κομμουνιστής Γιατρός που στεκόταν στο πλαϊ κάθε λαϊκού ανθρώπου  στο Νοσοκομειο Λαμίας που εργάστηκε για πολλά χρόνια, στα χωριά και στις πόλεις της Στερεάς.

Ο θάνατος του σ. Τάσου αφήνει στην Οργάνωσή μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ωστόσο η ανιδιοτελής προσφορά του, οι γνώσεις που μας μετέδωσε αποτελούν παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε αγωνιστικά στον ίδιο δρόμο που και ο σ. Τάσος περπάτησε, για να ζήσει ο λαός μας καλύτερες μέρες, για να γίνει πράξη η κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο, για το Σοσιαλισμό.

Η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην σύζυγό του συντρόφισσα Χαρούλα, στα παιδιά του Σταυρούλα και Κριστιάνο και στον εγγονό του Βιτόριο.

 Η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, την Παρασκευή 31 Μάρτη 2023 και ώρα 15:00 στο κτήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Πλ. Ελευθερίας.

Συλλυπητήρια της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ

Με μεγάλη θλίψη η ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ “αποχαιρετά” τον σύντροφο Τάσο Χρονά, που “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 71 ετών, σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο σ. Τάσος, έδωσε τη μάχη με τα προβλήματα υγείας που βρέθηκε αντιμέτωπος μέχρι την τελευταία στιγμή, έτσι όπως πάλευε ολόκληρη σχεδόν τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του Κόμματος. Σύντροφος εργατικός, επίμονος, μαχητικός, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια τις αρχές του ΚΚΕ, με ακλόνητη πίστη στην υπόθεση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Υπερασπίστηκε αταλάντευτα τον χαρακτήρα του Κόμματος την δύσκολη περίοδο της αντεπανάστασης και της εσωκομματικής κρίσης, με σημαντική συμβολή στο να κρατηθεί ζωντανή η ΚΟ Φθιώτιδας και συνολικότερα της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, καθώς και στην ανασυγκρότησή τους στη συνέχεια.

  Στα χρόνια της οργανωμένης κομματικής του ζωής ανέλαβε σημαντικές υπεύθυνες κομματικές δουλειές, ως μέλος του τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας. Ήταν εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, έχοντας μακρά θητεία στην τοπική διοίκηση.

  Με τις ίδιες αρχές υπηρέτησε ως γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας από το 1988 έως το 2017 που συνταξιοδοτήθηκε, αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη συνδικαλιστική δράση. Κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του, αλλά και του λαού της περιοχής, αποτελώντας παράδειγμα κομμουνιστή γιατρού και ανθρώπου.

  Η ΕΠ Αν.Στερεάς και Εύβοιας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, την σύζυγό του συντρόφισσα Χαρούλα, στα παιδιά του Σταυρούλα και Κριστιάνο και τον εγγονό του Βιτόριο.

  Η κηδεία του συντρόφου Τάσου Χρονά  θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Παρασκευή 31 Μάρτη, στις 3μμ, στο χώρο του κτιρίου της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.

Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Στη Λαμία, σήμερα 30 Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 16:30 έως και 17:30, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνήλθε σε έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση, λόγω της αναγκαιότητας άμεσης λήψης απόφασης για την απότιση φόρου τιμής λόγω του χθεσινού αιφνίδιου θανάτου του εν ενεργεία Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας», Αναστάσιου Χρονά.

Η συνεδρίαση έγινε δια περιφοράς, κατόπιν της πρόσκλησης του Προέδρου, Σπ. Νικολάου, για την τοποθέτηση και τη λήψη απόφασης, επί του ακόλουθου θέματος ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο  Απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας, Αναστάσιο Χρονά.

Διαπιστώθηκε η ύπαρξη νόμιμης απαρτίας, καθώς από το σύνολο των 51 Περιφερειακών Συμβούλων έστειλαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άρα συμμετείχαν και λογίζονται ωσεί παρόντες οι 39.

Η εισήγηση του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, με εισηγητή τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρει τα ακόλουθα:

Εισηγούμαστε

1.Να παραστεί σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος,

2.Ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος,

3.Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην πολιτική κηδεία του εκλιπόντος, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

  1. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού

Συμβουλίου.

  1. Η παρούσα απόφαση να αναγνωσθεί κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δημοσιευτεί στον τύπο.

***   Δεν έστειλαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άρα λογίζονται απόντες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Μαρία Αναγνώστου, Σταμ. Γκάβαλης, Απ. Γκλέτσος, Ανδρ. Δαύρης, Βάσω Κοροπούλη-Κατσιμίχα, Χρ. Δούρος, Σωτ. Δρένιος, Γ. Πατσιούρας, Γιάν. Μελισσάρης, Μάνος Γέμελος,  Χαράλ. Γιώτης.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, δια της ψήφου των μελών του,

Αποφασίζει Ομόφωνα, εγκρίνει :

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την

τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος,

  1. Ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος,
  1. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην πολιτική κηδεία του εκλιπόντος, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  3. Η παρούσα απόφαση να αναγνωσθεί κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του Εκλιπόντος.

Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Η είδηση της απώλειας του πρώην συναδέλφου, του λαμπρού επιστήμονα, του αγωνιστή για τα δίκαια των εργαζομένων και του λαού, Τάσου Χρονά, γέμισε όλους μας με ανείπωτη θλίψη. Ο Τάσος Χρονάς αγωνίστηκε με αφοσίωση, μαχητικότητα και πίστη στις αρχές του για κοινωνική δικαιοσύνη και δημόσια υγεία και είχε έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΣΝΙΕ και μέλος της τριμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ. Για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μας, ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Υπηρέτησε τον ά και ΄β βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού υπήρξε εκλεγμένος Δημοτικός και Περιφερειακός Σύμβουλος

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, το οποίο ο Τάσος Χρονάς υπηρέτησε ως ιατρός για 30 συναπτά έτη, εκφράζουν την λύπη τους για το χαμό του φίλου και συναδέλφου μας και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Ο Τάσος Χρονάς ήταν ένας άνθρωπος αγωνιστής, πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και υπερασπιζότανε τα δίκια του λαού και των εργαζόμενων με πάθος.

Ως συνδικαλιστής είχε έντονη δράση, τόσο ενεργεία όσο και ως  συνταξιούχος και είχε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέρφων του.

 Ήταν ακούραστος αγωνιστής στη ζωή και δεν έλειπε ποτέ από τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης και του λαού συνολικότερα.

            Τον διέκρινε μεγάλη διάθεση προσφοράς και εργατικότητας  τόσο στη δουλεία του σαν Γιατρός αλλά και στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει τα ειλικρινή  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και τους οικείους του .

Η «Στερεά Υπεροχής» για τον Τάσο Χρονά

            Δύσκολα να βρεθούν τα κατάλληλα λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές μας, ετούτη την ώρα της θλιβερής είδησης.

Δύσκολα να συγκρατήσεις το λυγμό και το βαθύ αναστεναγμό, για αυτή τη μεγάλη απώλεια του φίλου, του συναδέλφου, του συναγωνιστή.

            Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο, διαπιστώσαμε το φλογερό πάθος, με το οποίο υποστήριζε πάντα τα ιδεώδη και τις αξίες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Δεν παρέκκλινε ποτέ από τις αρχές του, μένοντας σταθερά και αταλάντευτα στα πολιτικά του πιστεύω αλλά πάντα διαλεκτικός και πρόθυμος να ακούσει και να πειστεί από σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

            Συνεπής αριστερός με απαράμιλλο ήθος, που μέχρι την τελευταία στιγμή αποτελούσε την ιστορική και θεσμική μνήμη του περιφερειακού μας συμβουλίου, κερδίζοντας με την εργατικότητα και τη συνέπειά του, τον απόλυτο σεβασμό, τη μεγάλη αναγνώριση και την απέραντη εκτίμηση όλων των συναδέλφων. Πάντα προσηλωμένος στις θέσεις και επιλογές του πολιτικού χώρου που διακονούσε και αυτό ήταν ένα στοιχείο που σέβονταν σύντροφοί του αλλά και ιδεολογικοί αντίπαλοι.

            Ο Τάσος Χρονάς ήταν και θα παραμείνει υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, εργατικότητας. μαχητικότητας, ευγένειας ψυχής, απλότητας, ευθυκρισίας, καλοσύνης και δοτικότητας.

            Εκ μέρους της παράταξής μας “Στερεά Υπεροχής”, εκφράζω την ειλικρινή εκτίμηση και τον απέραντο σεβασμό στην προσφορά του καθώς και την οδύνη και τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας, για την πρόωρη αναχώρησή του. Σε αποχαιρετούμε καλέ μου Τάσο, με συγκίνηση αλλά και ιδιαίτερη περηφάνια, που σε γνωρίσαμε και υπήρξες κομμάτι της ζωής μας.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, συνάδελφε και σύντροφε.

Για τη “Στερεά Υπεροχής”

Δ. Αναγνωστάκης

Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

        Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων,  με αφορμή τον θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λαμιέων Τάσου Χρονά, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, συνήλθε σήμερα, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση,  με θέμα  «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων,  για το θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λαμιέων» και με την υπ. αριθ.59/2023 απόφαση του, ομόφωνα  ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα :

«… Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Τάσος Χρονάς υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Κατόπιν αυτών, το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε:

-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια  του Δημάρχου και όλων  των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

-Να παραστεί αντιπροσωπεία του με επικεφαλής το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο  στην κηδεία. 

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και 

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο…»

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία

Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Τάσου Χρονά ,του γιατρού, του φιλοσόφου, του αγωνιστή ,του κομμουνιστή συναδέλφου.

‘’Έφυγε’’ ο αγαπητός και καταξιωμένος γιατρός που ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον είχε ανάγκη, που έδωσε πολλές μάχες για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο αλλά και για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

‘’Έφυγε’’ ο έμπειρος και ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης που με τις εποικοδομητικές, τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις του έδινε τον αγώνα του με πάθος, ήθος και ανιδιοτέλεια.

 Μοιραστήκαμε και συμπορευτήκαμε σε πολλές μάχες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα πάντα το καλό του Δήμου και του Λαμιώτικου λαού.

   Ο Τάσος Χρονάς ήταν ο άνθρωπος που τίμησε τις ιδέες και τα πιστεύω του με απόλυτη συνέπεια μέχρι το τέλος της ζωής του.

     Ήταν ο άνθρωπος που κέρδιζε το σεβασμό από όλους, τους συντρόφους του στο ΚΚΕ, τους συναγωνιστές, τους φίλους αλλά και από τους πολιτικούς του αντιπάλους, γιατί αγαπούσε και πίστευε στον διάλογο.

   Ο χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας και γινόμαστε φτωχότεροι.

   Αφήνει όμως ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα και μια βαριά παρακαταθήκη.

   Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητηρια στην οικογένεια του και στους συντρόφους του στο ΚΚΕ.

 Καλό ταξίδι Τάσο.

Ο Διοικητής της 5η ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα πριν από λίγο το χαμό του συναδέλφου στο χώρο της υγείας και της αυτοδιοίκησης επί σειρά ετών Τάσου Χρονά ενός ανθρώπου ο οποίος τίμησε τα πιστεύω του και υπηρέτησε πιστά και με ανιδιοτέλεια τον όρκο του Ιπποκράτη.

Με λίγα λόγια θρηνούμε το χαμό ενός  υπέροχου ανθρώπου.

Προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Νοσοκομείο Λαμίας

Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στην σύζυγο, στην κόρη και στους λοιπούς συγγενείς, για τον απρόσμενο θάνατο του Εξέχοντος Επιστήμονα και Ανθρώπου,  τέως Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝ Λαμίας  Αναστάσιου Χρονά.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την απώλεια του Τάσου Χρονά

“Η απώλεια του Τάσου Χρονά προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλους μας και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο τόπο μας.
Υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ήθος την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο.
Συνεπής στις απόψεις του, με ευρύτερη όμως προσέγγιση των κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων έδινε πάντοτε τον αγώνα και τον καλύτερό του εαυτό, υπερασπιζόμενος με εντιμότητα τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Άφησε το θετικό του στίγμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση με ουσιαστικές παρεμβάσεις που αρκετές φορές είχαν την αποδοχή όλων.

Είχα την τύχη εδώ και πολλά χρόνια να μοιραζόμαστε σε εκείνες τις ξεχωριστές συζητήσεις μας την μακροπολιτική προσέγγιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας και της πατρίδας μας και πολλές φορές να συμφωνούμε σε αρκετά ζητήματα.
Θα λείψει απο την οικογένειά του που υπεραγαπούσε, από το κόμμα του που έντιμα υπηρέτησε αλλά και από όλους εμάς τους φίλους του που τον εκτιμούσαμε και τον αγαπούσαμε γι’ αυτό που απλόχερα έδινε.
Καλό ταξίδι φίλε Τάσο.

Θα μου λείψεις…”

Γιάννης Συκιώτης: «Καλό ταξίδι φίλε Τάσο!»

Μετά την είδηση του θανάτου του αυτοδιοικητικού και γιατρού, Τάσου Χρονά, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η αυτοδιοίκηση και ο ιατρικός κλάδος έχασαν έναν εξαίρετο άνθρωπο! Ο Τάσος Χρονάς ξεχώριζε για την ουσία των λεγομένων του, τον μεστό λόγο του, τη σταθερότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, μα πάνω απ’ όλα τον σεβασμό στις ιδέες του και την επιστημοσύνη του. Με βαθειά θλίψη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Τάσο!» 

*** Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας                  

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσικοχορευτικό δρώμενο στο Ειδικό Σχολείο Αταλάντης

efthia

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

efthia

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

efthia
Φόρτωση....

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο