Φθιώτιδα

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 26 Φλεβάρη έως 3 Μάρτη

Από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας ανακοινώθηκε το Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών για το διάστημα από 26 Φλεβάρη  έως  3 Μάρτη 2024.

Ειδικότερα:

 

Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2024

Εκκλησιαστική διακονία στη Θεσσαλονίκη.

 

Τρίτη  27 Φεβρουαρίου 2024

10:00 π.μ.: Συνοδική διακονία στην Αθήνα.

19:00 μ.μ.: Ευλογία Αγιοβασιλόπιττας των Α΄ και Β΄ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Λαμιέων.

20:30 μ.μ.: Ποιμαντική επίσκεψη στην περιοχή του Δήμου Δομοκού.

 

Τετάρτη  28 Φεβρουαρίου 2024

20:00 μ.μ.: Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.).

20:30 μ.μ.: Ευλογία Αγιοβασιλόπιττας του 8ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Πέμπτη  29 Φεβρουαρίου 2024

Εκκλησιαστική διακονία στη Θεσσαλονίκη.

 

Παρασκευή  1 Μαρτίου 2024

14:30 μ.μ.: «Χελιδονίσματα».

Εκδήλωση με δημοτικά τραγούδια για τον ερχομό της άνοιξης και των χελιδονιών από την παιδική χορωδίας του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

18:00 μ.μ.: Επίσκεψη κατόπιν προσκλήσεως στην Έκθεση Ελληνικού Κρασιού «Οινόραμα 2024».

 

Σάββατο  2 Μαρτίου 2024

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου του Πλανά του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λαμίας.

18:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Δισαρχιερατικός Εσπερινός, επί τη μνήμη της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, και κουρά Μοναχού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος.

 

Κυριακή  3 Μαρτίου 2024

07:00 π.μ.: Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος.

18:00 μ.μ.: «Πάμε Πανεπιστήμιο»

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές λυκείου, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνδιοργάνωση με το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και με την ευγενική συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών – Φροντιστών Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη Πανουργιά Παπαϊωάννου στα έργα αποχέτευσης Μεξιατών και Βαρδατών

efthia

Εκδήλωση σήμερα στη Λαμία για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

efthia

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

efthia
Φόρτωση....