Αυτοδιοίκηση

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Λαμία

Όλη η «μαγεία» των Χριστουγέννων σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, σε ένα υπέροχο γιορτινό ταξίδι στις στολισμένες γειτονιές και τις συνοικίες, αλλά και στην «καρδιά» της πόλης, με αποκορύφωμα την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Πάρκου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής, με το Δήμαρχο Λαμιέων α «καλεί» μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες να «υποδεχθούν» τις γιορτές με χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία.

Το άναμμα του λαμπερού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τα μοναδικά στολίδια και λαμπιόνια, «φώτισε» από άκρη σε άκρη όλη τη Φθιωτική πρωτεύουσα, τις καρδιές και τις ψυχές του κοινού.

Η Λαμία βρίσκεται σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με χάπενινγκ κι εκπλήξεις με το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο να απευθύνει εορταστικό χαιρετισμό τονίζοντας:

«…Είμαστε απόψε εδώ για να ανάψουμε τα φώτα του Δέντρου μας, γιατί η πόλη μας βάζει και φέτος τα γιορτινά της.

Έφτασε η εποχή του χρόνου που προσμένουν μικροί και μεγάλοι. Μέσα από τις οικογενειακές συναθροίσεις, τις στιγμές ζεστασιάς και χαράς, αυτή τη περίοδο του έτους γιορτάζουμε την Γέννηση της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης. Την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχουμε προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις που θα δώσουν γιορτινή πνοή στην πόλη μας.

Αυτές τις γιορτές ας στηρίξουμε την τοπική αγορά και εμπόρους.

Ας θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να προσφέρουμε χαμόγελα.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στη μαγεία της αλληλεγγύης και στη χαρά του να μοιραζόμαστε.

Να σπείρουμε τους σπόρους της ελπίδας και της αισιοδοξίας, δημιουργώντας ένα φωτεινό και γεμάτο ειρήνη, υγεία και ευημερία μέλλον όπου ο καθένας μπορεί να ανθίσει.

Ένα μεγάλο  ευχαριστώ από τη καρδιά μου στους ανθρώπους του Δήμου μας, όλους, όσοι εργάστηκαν και εργάζονται για τη φροντίδα της πόλης μας και για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ας συνεχίσουμε όλοι μας να διατηρούμε ζωντανή την πνευματική αυτή ατμόσφαιρα όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!…».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Δήμαρχος Δομοκού στο ΔΣ του Δικτύου «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ»

efthia

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Λαμιώτικο Καρναβάλι

efthia

Λειτουργία γραφείου Καθημερινότητας Πολιτών

efthia
Φόρτωση....